ارسنجان در یک نگاه
سوغات ارسنجان : حلوای سی یَن (Si yan)
حلوای سی یَن (Si yan) یکی از سوغاتی های شهرستان ارسنجان فارس است که به دلیل داشتن طبع گرم و خوشمزگی آن طرفداران بسیاری دارد.
انار ارسنجان ، میوه ای بهشتی در تکه ای از بهشت
از گذشته هاي بسيار دور ، در بين دو قلّه ي قلات و دالنشين و در بستري مسطح و حاصل خيز و ثمر بخش كه دو قنات جان آفرين بناب و عايشه زندگي را براي مردمانش نشاط انگيز كرده و نسيم روح بخش برخاسته از جنگل و باغاتش و ترنّم پرندگان و جست و خيز حيواناتش انسان را به ادامه ي زندگي علاقه مند ساخته ، افرادي به زندگي مشغول شده اند كه ابتدا ارسنگان ( سرزمين خوش آب و هوا و شايسته محفل و مجلس نشيني ) و بعد به ارسنجان نام بر آورده است ...
رب انار ارسنجان ، قابلیتی در اقتصادی شدن صنعت شهرستان
با توجه به هرم نسبی جمعیتی ایران،(هرم نسبی جمعیتی ایران را میتوانید در گوگل مشاهده نمایید) کاهش جمعیت سرانه خانوارها، خرید روز مرگی، گنجشک روزی شدن، رشد شانه به شانه فست فودها نشان از تحولات همه جانبه است که اقبال عمومی به کالاهای بسته بندی و برند شدن کالا های مصرفی را در پی دارد و ارائه رب انار ارسنجان به شکل مرسوم قادر به بقاء نمی باشد.
نحوه تهیه رب انار به طور سنتی در ارسنجان
انارهای ارسنجانی، از مادر خود جدا می شوند! حسابی کتک می خورند! پوستشان کنده می شود! زیر پا له می شوند! روی آتشی از جنس خودشان آن قدر جوشانده می شوند! تا تبدیل به یکی از باارزش ترین چاشنی ها می شوند: رب انار ارسنجان! و جالب این است که همه ی این ها با سلام و صلوات رخ می دهد!
تولیدسنتی رب انار درارسنجان
تولیدسنتی رب انار درارسنجان در فهرست آثار ناملموس فرهنگی کشور ثبت شده است.برای تولید هرکیلو گرم رب انار 7 کیلوگرم انار استفاده می شود .
جدیدترین یادداشت های ارسالی