• -دوشنبه,17 اسفند 1394
    حلوای سی یَن (Si yan) یکی از سوغاتی های شهرستان ارسنجان فارس است که به دلیل داشتن طبع گرم و خوشمزگی آن طرفداران بسیاری دارد.
  • سايت انجمن دانش اموختگان ارسنجان-شنبه,14 شهریور 1394
    از گذشته هاي بسيار دور ، در بين دو قلّه ي قلات و دالنشين و در بستري مسطح و حاصل خيز و ثمر بخش كه دو قنات جان آفرين بناب و عايشه زندگي را براي مردمانش نشاط انگيز كرده و نسيم روح بخش برخاسته از جنگل و باغاتش و ترنّم پرندگان و جست و خيز حيواناتش انسان را به ادامه ي زندگي علاقه مند ساخته ، افرادي به زندگي مشغول شده اند كه ابتدا ارسنگان ( سرزمين خوش آب و هوا و شايسته محفل و مجلس نشيني ) و بعد به ارسنجان نام بر آورده است ...
  • پايگاه اطلاع رساني انجمن دانش آموختگان ارسنجان-سه شنبه,10 شهریور 1394
    با توجه به هرم نسبی جمعیتی ایران،(هرم نسبی جمعیتی ایران را میتوانید در گوگل مشاهده نمایید) کاهش جمعیت سرانه خانوارها، خرید روز مرگی، گنجشک روزی شدن، رشد شانه به شانه فست فودها نشان از تحولات همه جانبه است که اقبال عمومی به کالاهای بسته بندی و برند شدن کالا های مصرفی را در پی دارد و ارائه رب انار ارسنجان به شکل مرسوم قادر به بقاء نمی باشد.
  • -سه شنبه,10 شهریور 1394
    انارهای ارسنجانی، از مادر خود جدا می شوند! حسابی کتک می خورند! پوستشان کنده می شود! زیر پا له می شوند! روی آتشی از جنس خودشان آن قدر جوشانده می شوند! تا تبدیل به یکی از باارزش ترین چاشنی ها می شوند: رب انار ارسنجان! و جالب این است که همه ی این ها با سلام و صلوات رخ می دهد!
  • -سه شنبه,10 شهریور 1394
    تولیدسنتی رب انار درارسنجان در فهرست آثار ناملموس فرهنگی کشور ثبت شده است.برای تولید هرکیلو گرم رب انار 7 کیلوگرم انار استفاده می شود .