ارسال شده توسط :

روابط عمومی

منبع :

شبکه بهداشت و درمان شهرستان ارسنجان

زمان ارسال :

پنج شنبه,6 اردیبهشت 1397

شبکه بهداشت و درمان

هفته سلامت

مناسبت ها

سلامت

ارسنجان

در جشنواره غذای سالم در ارسنجان مطرح شد

اهمیت و نقش غذای سالم در سلامت همگانی

نقش غذای سالم وتغذیه صحیح درداشتن جامعه ای سالم وپویا ،در جشنواره غذای سالم درشهر ارسنجان بررسی شد.
پرتال جامع شهرستان ارسنجان:

مسئول واحد جلب مشارکت های مردمی مرکز بهداشت ارسنجان،گفت:همزمان با هفته سلامت ،به منظور ترویج وتاکید بر استفاده ازغذاهای سالم وسنتی در بین عموم مردم،جشنواره غذای سالم وسنتی، توسط 70 نفر از داوطلبان سلامت شهری در حسینیه ثاراله (ع)شهر ارسنجان،برگزار شد.

"اعظم زارع"،افزود:در این جشنواره،دکتر "علی ایزدی" رییس مرکز بهداشت ارسنجان، با اشاره به آمار مبتلایان به بیماری های قلبی -عروقی،فشار خون ودیابت در سطح شهرستان ارسنجان،بر نقش خودمراقبتی،تغذیه سالم واستفاده از غذاهای سالم وسنتی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی ،دیابت و فشارخون وسرطان ها، تاکیدوپوشش همگانی سلامت را وابسته به حضور حداکثری مردم درآموزش های سلامت محور ،بیان کرد.

"احسان دهقانی"کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ارسنجان،در جمع داوطلبان سلامت ،مطالبی در مورد اصول تغذیه ،گروه های غذایی ، ریز مغذی ها،تنوع و تعادل غذایی ، فیبرهای غذایی و ترویج غذای سالم در بین خانواده ها ،ارایه نمودوافزود:در غالب غذاهای سنتی ریز مغذی هایی وجود دارد که در رشد وتکامل کودکان نقش تعیی کننده ای دارندیا کمترین ضرر ها را در مقایسه با غذا های آماده وامروزی دارند.

  در پایان این جشنواره،با بررسی کیفیت ونحوه تهیه غذاها،به شش نفر از تهیه کنندگان غذای سالم وسنتی ،جوایزی اهدا شد.

او اضافه کرد: با توجه به افزایش مصرف فست فودها و غذاهای ناسالم در بین خانواده ها به ویژه جوانان و نوجوانان، برگزاری این جشنواره ها گامی موثر در راستای تشویق مردم به سمت مصرف غذاهای سالم و سنتی است.

برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت بوانات

رئیس شبکه بهداشت و درمان بوانات با اشاره به انتخاب شعار "پوشش همگانی سلامت؛ سلامت برای همه، در همه جا" برای هفته سلامت امسال، گفت:

"طیبه دهقان" افزود: مصرف زیاد و بیش از حد موردنیاز و توصیه شده از روغن ها و چربی ها در برنامه غذایی، علاوه بر افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، موجب افزایش وزن و زمینه ساز بسیاری دیگر از بیماری های مزمن غیرواگیر می شود.

تهیه 40نوع غذای سنتی ومحلی در جشنواره غذای سالم در ارسنجان

جشنواره غذای سالم با بیش از40نوع غذای سنتی ومحلی در مناطق روستایی شهرستان ارسنجان برگزار شد.

به گزارش "وبدا "در شیراز،رییس شبکه بهداشت ودرمان ارسنجان درآیین تقدیر از تهیه کنندگان غذاهای سنتی ومحلی در روستای "کتک"،گفت: ترویج تغذیه صحیح وسالم یکی از اهداف هفته سلامت می باشدو برپایی جشنواره های غذای سالم وسنتی گامی موثر در این راه می باشد.

دکتر"کورش قنبری":افزود: با افزایش روز افزون بیماری های غیر واگیر مانند سرطان ها، بیماری های قلبی عروقی و دیابت وفشار خون در کشور ما ،نقش غذاهای سالم وسنتی بسیار کم رنگ شده وفست فود ها وغذاهای آماده ،پرچرب ومضر جای آنها راگرفته است؛ مصرف زیاد و بیش از حدنیاز بدن به نمک،قند وچربی در تهیه غذا های امروزی ، علاوه بر افزایش خطر بیماری های قلبی عروقی، موجب چاقی وافزایش وزن افراد شده و زمینه ساز بسیاری دیگر از بیماری های دیگر می شود.

او کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بوانات نیز بهترین غذا را غذایی معرفی کرد که ارزش غذایی بیشتری دارد و گفت: این ارزش غذایی شامل استفاده مناسب از گروه های مختلف مواد غذایی از جمله سبزی ها، پروتئین ها، مواد نشاسته ای و پخت مناسب غذا، استفاده کم از نمک و شکر است و گام مهمی در پیشگیری از بیماری ها محسوب می شود.

.
نظرات و یادداشت ها
افزودن نظر جدید
نام و نام خانوادگی:
ایمیل:
متن پیام:



تصویر فوق را وارد کنید


مشتی محمد امسال در مزرعه‌اش گندم خوبی به عمل آورده است و نسبت به هر سال پیش‌بینی برداشت محصول بیشتری می‌کند. وقتی با او صحبت کردم متوجه شدم که نگران است این گندم مازاد به قیمت خوب به فروش نرسد و روی دستش بماند.
اجرای طرح سنجش سلامت ۷۰۰ دانش آموز بدو ورود به دبستان، از ابتدای تیر آغاز شده و تا نیمه دوم شهریور سال جاری در ارسنجان، ادامه دارد.
بیماران دیابتی در ارسنجان، با راهکارهای خودمراقبتی در برابر بیماری دیابت آشنا شدند.
استخر سرپوشیده شهدای فرهنگی ارسنجان به بهره برداری رسید .
فرماندار ارسنجان به همراه سرکار خانم فولاد فر مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری فارس، معاون فرماندار، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان و چند تن از کارشناسان از دوگلخانه صنعتی در بخش مرکزی ارسنجان بازدید کردند.